Justin Bieber e tepron, urinon në restoran – VIDEO

fotoYllit të adoleshentëve, mbase i është dukur që tualeti është largë dhe ka vendosur që të urinoj në kovën që shfrytëzohet për të pastruar dyshemenë e restorantit.
Justin Bieber, nuk është shqetësuar nga përsonat që kishte afër dhe ka kryer nevojën përsonale, në koridorin e lokalit ku sërvohet ushqim.
Një shok i yllit të hitit “Baby” ka shkuar edhe më largë, duke thënë që “pronarët duhet të jenë krenar që Bieber, po urion në lokalin e tyre”. “Duhet të mbajnë si trofe” ka thënë ai duke arsyetur sjelljen e pahijshme të shokut të tij.
Mos të harrojmë, në fund, Bieber ka një mesazh edhe për ish presidentin e Sh.B.A-së Bill Clinton. “Q**sha Bill Clinton” thotë ai. Përse? E për këtë nuk kemi dijeni, shkruan Indeksonline.