Ju jeni i lodhur zotëri

Në Japoni fjetja në punë është krejtësisht normale sepse tregon se keni punuar shumë dhe keni nevojë për pak pushim.

f.0705153511337_m

Punëtorët kur e përfundojnë punën nuk përshëndeten me ‘Natën e mirë’ por me “otsukaresama deshita” që do të thotë “Ju jeni i lodhur zotëri”, transmeton “Triubna”.