Ju e bëni Çdo ditë atë por gabimisht (FOTO)


Këtu ju shihni se pse: Pozicioni jo korrekt i muskujve jashtëqitjes është i tensionuar dhe i vështirë.

Jo vetëm që e bën të lehtësuar jashtëqitjen, por përveç kësaj ajo mund gjithashtu të minimizoj mundësinë e zhvillimit të kancerit kolorektal, hemorroideve dhe sëmundjeve të tjera të zorrëve.
ULJA E DREJT:
wc2-2016
Në një studim, shkencëtarët kanë gjetur se në qoftë se gjatë jashtëqitjes muskujt janë të relaksuar, jo vetëm që ajo e procesi i jashtëqitjes në mënyrë tepër të leht lirohet, por ju do të kurseni 1 minut në WC. /Zemrashqiptarit.com
p

p1

p2