Ju dhëmbin veshët? Ja ilaçi popullor që ju jep zgjidhje

Dhimbjet e veshëve është e padurueshme për këdo. Shpesh mund të ndodh që nuk e keni medikamentin e përshtatshëm në shtëpi ose e keni përdorur dhe nuk ju ka dhënë efekt. Ndoshta është koha të përdorni një mënyrë tradicionale dhe natyrale.

Vetitë magjike të qepës shumë pak i njohin dhe ajo është anashkaluar. Ja si mund ta përdorni në kurimin e veshëve:

Merrni një qep pastrojeni dhe merrni veç pjesën e brendshme. Vendoseni këtë pjesë të qepës brenda veshit. Sigurohu që të jetë e madhe që të mbetet jashtë veshit të jashtëm dhe mos të herë në veshin e brendshëm. Lëreni kështu gjatë natës dhe përbërja kimike natyrale e qepës do ju ndihmoj të zvogëloni çfarëdo inflamacioni brenda veshit.

Përveç tjerash do ua zbut dyllin e tepërt të veshit kështu duke e bërë më të lehtë për ta larguar. Nëse preferoni solucion të lëngshëm, zieni një qepë dhe pastaj mund ta aplikoni me pika-hedhës.

Një opsion tjetër është të shtrydhni një qep dhe të aplikoni pikat në vesh.