Joana e “BB6” ndryshon look

Me sa duket, ajo ka dashur të duket shumë e veçantë në plazh këtë verë, pasi shumë pak vajza kanë flokë të gjatë.

Zmadho fotografinë

Joana e “BB6” ndryshon look

Pasi bëri hapin e parë të ndryshimit të look-ut pak kohë më parë, duke u bërë bionde si dikur, Joana Gjuzi e “Big Brother 6” ka hedhur dhe hapin e dytë, që ndoshta s’ishte parashikuar, duke bërë një zgjatje ekstreme të flokëve. Me sa duket, ajo ka dashur të duket shumë e veçantë në plazh këtë verë, pasi shumë pak vajza kanë flokë të gjatë. Kjo foto që shihni, është bërë në pishina, ku Joana shfaqet me bikini. Para pak javësh, “Panorama Plus” botoi fotot e saj në topless, të realizuara në pishinat e “Lollipop super” në Tiranë.