Joana: “Dua te bej operacion ne gjoks”; Kerkojne te bashkojne krevatet

krevatet

Disa nga banoret jane shtrire per te fjetur gjume tashme, ndersa pjesa tjeter vazhdojne me bisedat e tyre te pernatshme, te ndare ne grupe.

 

Joana, Jonilda dhe Anaidi rrine shtrire ne dhomen e bisedat e tyre tanime behen rreth operacioneve plastike e konkretisht per operacionin ne gjoks. Joana kerkon qe te beje nje operacion ne gjoks, pasi nuk eshte e kenaqur me veten. Ndryshe nga ajo, Jonilda eshte e mendimit qe ky lloj operacioni mund te behet vetem kur te jete shume e nevojshme, pra ne moshe te madhe.

 

Te gjithe banoret tashme jane mbledhur ne dhomen e gjumit te katit te dyte dhe fillojne te tregojne barsoleta e te qeshin me te madhe, nderkohe qe banoret te cilet kerkojne te flene, ndodhen ne dhomen poshte tyre.
Nderkohe, disa prej tyre, nder te cilet edhe Marselini, kerkojne te flene, ndersa te tjeret vendosin te qendrojne zgjuar e te flasin me ze te ulet per te mos i shqetesuar.
Joana i kerkon Anaidit qe te flene bashke duke i bashkuar krevatet, ndersa Etleva, e cila ndodhet aty thote: “Nuk lejohet”. Banoret e kalojne me humor situaten, duke qeshur me njeri-tjetrin.

http://www.bigbrotheralbania6.com/joana-dua-te-bej-operacion-ne-gjoks-kerkojne-te-bashkojne-krevatet/