Jetoni që humbi jetën në Ohër ishte djal hasreti, pak para martesës

Dhimbja për Jeton Ademin nga Gradeci që humbi sot jetë në Liqenin e Ohrit sa vjen e shtohet, për shkak se ka qenë djalë hasreti dhe pak para martesës. Ja si e kujton atë tezja e vet, Gjylere Samiu:
“Dita e pare e javes,me solli lajmin me te hidhur te jetes sime,sot ne liqenin e Struges humbi jeten nipi im Jetoni djal i vetem ne familje,vetem pak kohe para marteses.Na jep Zot durimin. dhimbje pa fund,prehu ne paqe shpirti i tezes”.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video