Jeta private e Enver Hoxhes (Video)


Kjo eshte jeta private e Enver Hoxhes ,kreut te shteti Shqipetare gjate viteve te diktatures…

Padyshim qe eshte nje periudh e cila nuk mund te harrohet dhe mjaft e afert dhe pasojat e se ciles i vuajm akoma nga prodhimet e asaj kohe te cilat nuk dijn te skadojn…Kjo eshte jeta qe Enver Hoxha publokonte , ne ate menyr qe ai donte ta publikonte…