Jeta në burg e aktores Lindsay Lohan! (foto)

135 225 325 423 520 619Ajo ka qenë në telashe me drejtësinë për shkak të problemeve me alkolin dhe drogën që prej vitit 2007.
Sot janë publikuar foto të saj marrë nga policia në të gjitha momentet e arrestimeve, duke i shtuar ketij koleksioni edhe nje foto te re marre kete te martë.