Jeta luksoze e djalit të Myftiut Tërnava: Vetura të shtrenjta e shëtitje në Europe


Ky është Harisi, djali i Myftiut të Kosovës Naim Tërnava.
Djali i Myftiut të Kosovës Naim Tërnava, Harisi bën një jetë luksoze.

Ai shëtit Europën dhe shihet gjithmonë me vetura të shtrenjta.
Ndërkohë kohë më parë ai nëpërmjet Facebook kishte bërë thirrje për shkuarje në Siri për të luftuar.
t1

t2

t3

t4

t5

t6

t7

t8

t9

t10

t11