Jeta interesante e binjakeve Miki dhe Julie në Alaska (Video)

binjaket-650x358

Binjaket identike Miki dhe Julie Collins, jetojnë në Alaska për më shumë se 50-vjet.

Me ekipin e tyre të qenve, ato udhëtojnë më shumë se 100 kilometra larg nga shtëpia e tyre, deri te dyqani më i afërt për t’u furnizuar me ushqime.

Ato kanë vendosur edhe një sistem të kurtheve, ku kapin lloje të ndryshme të kafshëve si rrëqebull, dhelpra dhe herë pas here ujq, transmeton lajmi.net

Binjaket janë ndër të paktët njerëz që jetojnë në këtë pjesë të Alaskës në këto kushte të vështira të jetës.