Jeta e shthurur e pasanikëve të rinj të Tiranës, si i fshehin tufat me euro në “bishat luksoze”

Është përhapur në masë moda e reklamimit të pasurisë tek të rinjtë shqiptarë të cilët kanë në posedim një makinë luksoze apo tufa me euro.Videot dhe fotot janë nga më të ndryshmet, gjithashtu edhe krijimtaria për t’i reklamuar të mirat e tyre në rrjetet sociale si Instagrami.Konkurrenca vazhdon të bëhet gjithnjë e më e fortë, ndërkohë që shumica që i shohin këto “mburrje” mund të çuditen se si kanë përfunduar aq shumë para në duart e këtyre të rinjve.Shumica janë artistë, personazhe publike, VIP-a e pjesa tjetër fëmijë të personaliteteve me emër në Shqipëri.Më poshtë ju paraqesim disa nga këto video e foto siguruar nga “Rich Kids Tirana” në Instagram.
Shikoni videon me poshte

Video