Jeta e Messit bëhet film vizatimor! (video)

Jeta e Lionel Messit është kthyer në… film vizatimor. Kështu ka vendosur ta përshkruajë një kanal televiziv në Tajvan historinë e Messit në futboll dhe thyerjen e rekordit të Gert Myller.

Filmi vizatimor ka protagonist Messin i cili lind nga një… top futbolli. Talenti i tij shfaqet që i vogël, por zhvillohet me hormone, të cilat ia paguan Barcelona duke i ndihmuar prindërit e tij ekonomikisht.

Në vazhdim, Leo sfidon edhe Myller dhe duke fituar të gjithë titujt, kërkon Kupën e Botës…

Ndiqni për më shumë videon.