Jessie J. ndryshon look-un

Që prej kur Jessie J. vendosi që të priste flokët e saj shkurt, ndryshimi i stilit dhe pamjes së saj ka qenë i vazhdueshëm. Këngëtarja britanike, nga flokët e lyer me ngjyrë të bardhë, bëri sensacion kur vendosi për t’u shfaqur në ngjyrën vjollcë. Këtë herë, gjithmonë besnike ndaj stilit të saj, këngëtarja tregoi se gjatë pushimeve të saj ka ndryshuar sërisht “look”, duke i lyer flokët me blu.

1

2

3