Jessica Alba, me bikini për Maxim

Nga gushti Jessica Alba do të kthehet në kinematë amerikane nën petkun e sensuales striptiste Nancy, në filmin ‘Sin City 2- Një grua për të vrarë’ i Robert Rodriguez dhe Frank Miller, nëntë vjet pas kapitullit të tij të parë. Në pritje për ta parë në ekranin e madh, artistja shfaqet në kopertinën e ‘Maxim’ me bikini përpara objektivit të fotografit Cliff Watts