Jennifer Lopez, larg formës së saj perfekte – FOTO

1Jennifer Lopez, përvec muzikës së saj, ka qenë në qendër të vëmendjes edhe për format e saj, por edhe për nënën e dy fëmijëve vitet kalojnë.

Gjatë performancës së saj në “Summer Time Hyde Park”, këngëtarja dhe aktorja 43-vjeçare tregoi se ishte larg të qenurit perfekte. E veshur sportive, J.Lo tregoi se e kishte tepruar me ushqimin… ose kishte lënë stërvitjen pas dore.

Pavarësisht se këngëtarja u duk mbi peshë dhe larg formës së saj të pak muajve më parë, kjo nuk e pengoi të ndizte atmosferën mes fansave të shumtë që ishin mbledhur për ta ndjekur nga afër.

3

2

1


Jennifer Lopez në formën e saj më të mirë

j