Jemi bërë gazi i botës, sheshi Skëndërbej ndër më të fëlliqurit

Rezultati i sheshit Skënderbej nuk është pritur mirë nga të gjithë. Një rezultat ky që tregoi shumë qartë, si fillim hedhjen e “ 16 milion eurove për pllaka të thyera”, e më pas një arkitekturë që lë shumë për të dëshiruar.

Mirëpo, duket se sheshi shihet me të njëjtën sy edhe nga bota, ose thënë më mirë: shihet më keq akoma.

Kjo është një video e cila po qarkullon së fundmi në rrjetet sociale me statujat më të çuditshme në sheshet e botës dhe në sheshin Skënderbej, kanë zgjedhur të vendosin një nga statujat më të turpshme.

Në fakt, kjo skulpturë ndodhet në muzeun e tualeteve në Seul (Kore e Jugut), por në syrin e botës, duket se do ishte më e përshtatshme në sheshin e ri në Tiranë.

Më poshtë statujat e çuditshme të botës dhe montazhi në sheshin Skënderbej. Çfarë mendoni? Kështu e sheh bota sheshin tonë.