“Je veshur si lavire”, kështu i thotë myslimani vajzës para se ta rrah ashpër (Video)


Një video shokuese që është shpërndarë online tregon krizën e refugjatëve dhe valën e rritjes së djemve mysliman që kanë hyrë në Evropë nga Lindja e Mesme.
Incidenti që do ta shikoni më poshtë ka ndodhur në Rotterdam të Holandës, ku shihet një i ri mysliman që afrohet drejt saj duke e kritikuar atë për veshjen, shkruan express.co, transmeton lajmi.net.
Sipas tij ajo ishte veshur sikurse një ‘lavire’. Por situata shkon duke u keqësuar kur i riu fillon ta rrah atë teksa miqtë e tij mysliman qeshni dhe e përgëzonin atë./lajmi.net
muslim-holland1