Janë zhdukur disa persona në Maqedoni..

Policia e Maqedonisë është alarmuar pas zhdukjes së tre personave brenda një nate, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Në Prilep është paraqitur zhdukja e një vajze 13 vjeçare, e cila ka qenë dhënë në kujdestari të një familjes në këtë qytet, edhe atë me kërkesë të Ministrisë për punë dhe politika sociale. Vajza është paraqitur në shtëpi dhe ka thënë se do të niset për në Ohër, me tren.

Një rast tjetër ka ndodhur në Srugë, ku një 47 vjeçar nga Dellçeva, me qëndrim të përkohshëm në Strugë, ka paraqitur se grauja e tij, pa kurorëzim, është larguar në drejtim të panjohur. Ajo është nga fshati Radolishtë dhe me vete ka marrë edhe beben shtatë muajshe.

Edhe në rajonin e Shkupit është paraqitur një rast. Një zonjë ka paraqitur largimin e burrit të saj në drejtim të panjohur. Policia ka ndërmarrë pasat e duhura në drejtim të gjetjes së personave të zhdukur.

22