“James Bond” do prezantojë Range Rover Sport në NY (FOTO)

593“James Bond” do prezantojë modelin e ri të Range Rover Sport javën tjetër në Nju Jork.

Aktori Daniel Craig ka marrë përsipër që të nxisë më shumë shitjen e kësaj makine në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Vetë aktori është një i apasionuar pas kësaj makine.

Range Rover Sport është pak më i vogël se vëllai i madh, Range Rover.

Makina është shumë e preferuar nga këngëtarët, aktorët dhe futbollistët.

Megjithëse makina do prezantohet javën që vjen, online kanë nisur të qarkullojnë fotot e para të kësaj makine.1200 2147 4115