“Jam prostitutë, por s’më arrestojnë sepse kam politikanët dashnorë”, habit gazetarja serbe

Senada Nurkiç është një gazetare serbe, e cila së fundmi ka rrëfyer se ka punuar si prostitutë me mbështetjen e familjes dhe të dashurit politikan.
Ajo ka shokuar opinion publik, me deklaratën se thonë se personat që duhet ta arrestojnë, janë klientët e saj.

Zakonisht klientët e mi janë të pasur. Kryesisht biznesmenë. Kur gratë nuk i kanë në shtëpi, unë shkoj aty dhe bëjmë seks. Përveç parave, më japin edhe dhurata të shtrenjta si parfume dhe rroba seksi. Nuk kam frikë nga burgu. Ata që duan të më arrestojnë, janë ata që më ndihmojnë të paguaj faturat”, thotë Senada.

Ajo kërkon 600 euro për seks me një person dhe mbi 1100 euro për seks në grup.