Jam Linda 22 vjeçe, e dua një djal që i plotëson këto tri kushte – Më shkruani në Viber ose Whatsapp, ja numri im

Përshëndetje Gazetain, anonim!

Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti.

Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur…