“Jam e diplomuar, por bëj filma porno” (Foto)

3-269_1469789742-3938592-530x291Ajo njihet për fansat si Carly Rae Summers.
Por në jetën reale quhet Jade dhe është një 23-vjeçare e diplomuar për modë.

Megjithatë ajo është aktore filmash porno dhe e pranon se ndonjëherë seksi me meshkujt me penis të madh është i dhimbshëm dhe e lëndon.

Ajo thotë se është feministe dhe se që kur ka nisur këtë karrierë, besimi i saj tek imazhi i trupit është rritur.

Megjithatë ajo fiton më pak se 10 sterlina në orë dhe ndonjëherë xhirimet zgjasin deri në 14 orë dhe i duhet të fluturojë në Evropë për filmat.

Mamaja i sheh filmat dhe i jep këshilla.

“Pornoja më ka ndryshuar jetën. Dikur tentoja të bëja miq, por nuk mundesha. Qaja çdo ditë dhe isha në një depresion të rëndë”.“Pastaj i hyra kësaj rruge dhe tani njerëzit më thonë se jam e bukur”.

Britanikja ka studiuar për modë në Mançester.

Ajo thotë se ka ambicie për t’u bërë aktore e madhe pornoje, edhe pse e pranon se është e vështirë.

I dashuri e ka lënë për shkak të këtij zanati dhe ajo e pranon se nuk i mban dot të dyja, pornon dhe një të da

foto_1469789686-6998343

5-263_1469789615-4278251