“Jam divorcuar për tradhti”, Iliri pranon për kafe: Nëse biem dakord do…

Eglantina nga Durrësi ka telefonuar mëngjesin e sotshëm tek “Aldo Morning Show” dhe ka shprehur interes për 40-vjeçarin Ilir, i cili jeton në Tiranë. Egla thotë se është e papunë dhe se po interesohet për të nisur një punë.
“Jam e papunë. Po interesohem për shitëse buke. Sot dëgjova për Ilirin nga Tirana, 49-vjeç”, – thotë ajo.Më pas, Aldo e lidh në linjë telefonike me Ilirin dhe të dy bashkëbisedojnë.Egla: Të dëgjova sot në mëngjes dhe të mora. Ndërrojmë numrat. Të komunikojmë se nuk dorëzohemi aq shpejt.Iliri: Do shikohemi, do pimë një kafe dhe nëse biem dakord, në rregull. Do biem dakord, a do përputhemi a jo dhe pastaj do puthemi.Egla: Unë jam për një lidhje serioze.Iliri: Unë jam i divorcuar.Egla: Edhe unë jam e divorcuar për tradhti. Më tradhtoi burri.Shikoni videon me poshte.

Video