Jam 36 vjeçare nga Bosnja, kërkoj një mashkull për lidhje serioze… Ky ësht numri im, ju lutem dua djem Serioz. (VIDEO)

Një video që po bën namin kohëve të fundit është e një boshnjake që po kërkon një mashkull serioz për lidhje serioze.
Për më tepër ajo ka lën dhe numrin e saj.
Por ajo ka edhe disa kushte përveç kësaj dhe për ti mësuar kushtet e gruas nga Bosnja ndiqeni videon.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë

VIDEO