Jaho Salihu: Ja si ndodhi vrasja e Azem Hajdarit (Video)


Jaho Salihi by gazeta-panorama
I dënuari i vetëm për vrasjen e shekullit – vrasjen e Azem Hajdarit – Jaho Salihu ka rrëfyer versionin e tij.

Salihu shprehet se ka qenë i pranishëm në vrasjen e liderit të Dhjetorit, Hajdari.

“Azem Hajdari ka dalë me pistoletë dhe se ka qëlluar ai mbi Fatmirin dhe Fatmir Haklaj qëlloi mbi Azemin. Ata qëlluan mbi njëri-tjetrin”, tha Jaho Salihu.

I pyetur se përse kishte thënë se do thoshte të vërtetën nëse Sali Berisha do paraqitej në gjyq, ai u përgjigj turbullt ndërsa akuzon po Berishën se ai e bëri fajtor për vrasjen.

Nga fundi i intervistës Jaho Salihi thotë vetëm “Sikur ta dije ti të vërtetën”.
largea_jaho-salihi1457643606