Ja VIP-at super të varfër dikur, por të pasur sot (FOTO)

Nuk mund ta imagjinosh dot por persona të famshëm, ata që shumë i mbajnë si idhuj e kanë nisur nga hici.

Askush nuk ua shtroi rrugën gati para, por kanë qenë talentet e tyre që i nxorën në dritë dhe më pas ata arritën majat. Nuk mund ta besosh që shumë prej tyre kanë jetuar në rulota me familjet, me histori të trishta, punonin që fëmijë për të fituar para, ndërpresin shkollat e larta, por sot janë bërë milionerë falë punës së tyre të madhe. Sot bëjnë jetë luksi, ekstravagante dhe me llogaritë plot në banka.

Tom Cruise-Edhe pse sot multimilioner ai vjen nga një familje tepër e varfër ku babait të tij iu desh të ndërronte punë disa herë duke shpërngulur familjen 15 herë

Tom Cruise

Tom Cruise

 

Sarah Jessica Parker-Familja me 6 fëmijë, nëna mësuese dhe babai shofer, Sarah nuk e pati të lehtë të rritje me pak të ardhura.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

 

Oprah-Vjen nga zonat fshatare të Mississippi-t, e lindur nga një nënë adoleshente, Oprah u përdhunua në moshën 9-vjec, mbeti shtatzënë në moshën 14-vjeç por foshnja i vdiq

Oprah

Oprah

 

Celine Dion-Më e vogla e 14 fëmijëve, prindërit muzikantë klubesh nate dhe me të ardhura të pakta

Celine Dion

Celine Dion

 

Lucy Liu-E lindur nga prindër emigrantë në Queens, N.Y. Lucy punoi që 11 vjec në fabrikën e pizhameve të ndihmonte prindërit

Lucy Liu

Lucy Liu

 

Jay-Z-I lindur në Brooklyn, që i vogël me aktivitete ilegale, madje ka qëlluar dhe me armë vëllain e tij, përvec shitjes së drogës

Jay-Z

Jay-Z

 

Jennifer Lopez-Ajo që ka arritur Lopez sot është e paimagjinueshme ta mendoje kur ka qenë fëmijë. Familja jetonte ne një apartament të vogël në Bronx

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

 

Demi Moore-Që kur ishte adoleshente prindërit u dovorcuan dhe njerku që e rriti ndërroi punë dhe shtëpi plot 30 herë duke bërë të vështirë jetën e familjes. Jetuan ne rulote

Demi Moore

Demi Moore

 

Jim Carrey-Kur ishte i vogël babai i tij humbi punën dhe familja u detyrua të jetonte në një makinë

Jim Carrey

Jim Carrey

 

J. K. Rowling – Deri në vitet ’90 ajo ishte një mama beqare. Por libri i “Harry Potter” e bëri atë aq popullore dhe më një pasuri marramendëse prej 800 milion dollarësh. Sot ndihmon fëmijët e varfër dhe në nevojë.

J. K. Rowling

J. K. Rowling