Ja videot me shfaqjet më mbresëlënëse të UFO-ve për vitin 2012! [Video]

1111-400x195Padyshim që fenomeni UFO është një nga fenomenet më të mistershme të botës moderne!
Kështu dhe gjatë gjithë 2012-ës pati një sërë shfaqjesh të fuqishme të këtij fenomeni të cilat në shumë raste lanë dhe vetë shkencëtarët me gojë hapur!
Kështu, po paraqesim punën e shkëlqyer të AnonymousFO, duke grumbulluar në një video të gjitha shfaqjet më të forta dhe bindëse të këtij fenomeni . Ajo u konsiderua si video më e mirë e vitit 2012.
Për më shumë spektakël UFO-sh në videon që vijon: