Ja Televizori Me I Madh Në Botë!

9Sharp tenton të zërë një pjesë të tregut të televizorëve HD më të mëdhenj në botë, duke shpalosur 21 HDTV nga 60 inç e sipër në CES 2013.
Modelet fillojnë nga 60-inç, 90-inç dhe një LED HDTV që mbush dhomën. Ai është 1.2 metër i gjatë dhe gati 2 metra i gjerë.
Megjithatë, Sharp nuk është lënë mbrapa në tregun e Ultra-HD.
Kompania prezantoi gjithashtu televizorin e tij të parë 4K Ultra HD, me ekran 60-inç AQUOS.
Sharp nuk ka ofruar asnjë hollësi për sa i përket çmimeve, por tha se do të dalin në dyqane këtë verë.