Ja të pasmet e vitit

Carol Vorderman është renditur në krye të listave për herë të dytë.Ish ylli i Countdoën, ëhstë e njohur për aftësitë e saj me figura, dhe është personi i parë që merr të njëjtin çmim për dy herë radhazi, duke u zgjedhur për të pasmet e vitit.

Ndërkaq fituesi mashkull i çmimit ishte këngëtari dhe ylli televiziv Olly Murs, i cili ka treguar veten në X factor, duke treguar forma të hijshme të tij.