Ja sulmi terrorist në aeorportin e Brukselit përmes pamjeve 3D (Video)


Mediat belge kanë krijuar përmes imazheve 3D lëvizjet e terroristëve që shpërthyen në aeroportin e Brukselit, ku lanë të vdekur 14 persona dhe plagosën dhjetra të tjerë.

Ibrahim el-Brakraoui ishte kamikazi i parë që hodhi veten në erë, pak sekonda më vonë Najim Laachraoui dhe më pas terroristi i tretë vëllai i kamikazit të parë.

Të tre përmbanin valixhe me material shpërthyes, brenda të cilave kishte edhe copa metalike për të shkaktuar më shumë dëm.
Screenshot_12-17