Ja si vishej Ronaldo para se të bëhej i njohur

Tani Kristiano Ronaldo kujdeset shumë për pamjen e tij por ai ka pasur periudhat e tij të errëta. Në një foto të publikuar nga Bild, Ronaldo shihet i veshur me një palë xhinse jashtë mode dhe një stil flokësh që lë për të dëshiruar.

Bëhet fjalë për periudhën kur ai nuk ishte shumë i njohur.Megjithatë, ekziston mundësia edhe që foto të jetë photoshop.