Ja si t’i zbardhni dhëmbët në kushte të shtëpisë (Foto)

auto_dhembet-e-bardhe1468260657-530x300A doni të zbardhni dhëmbët tuaj, pa përdorimin e kimikateve në treg?

Sekreti është që të përdorni vaj kokosi dhe shafranin e Indisë.

Përzieni vajin e kokosit dhe një lugë me shafran indie, derisa të krijohet një pastë që do të përdoret për pastruar dhëmbët.

Pasi ta mbani për rreth pesë minuta këtë pastë në dhëmbët tuaj shpëlajeni gojën me ujë të bollshëm.

Rezultati është mjaft e mahnitshëm, dhëmbët do të bëhen të bardha dhe me shkëlqim.auto_dhesd_1468254437-1588571468260660

auto_dhembet_1468254433-43845041468260661