Ja si ti “rregullojmë” flokët e shkurtër në më pak se 5 minuta!(VIDEO)

maxresdefault1-1-848x478

Flokët e shkurtër shpesh janë dhe modeli më i vështirë për tu mbajtur nga ne. Ekzistojnë mënyra të ndryshme të cilat na vijnë në ndihmë që ne të kemi një flok të shkurtër dhe të rregullt.

Përmes videos ju do të shikoni modele që ju vijnë në ndihmë për të majtur sa më të sistemuar flokun e shkurtër.