Ja si ti hiqni qimet e trupit pergjithmone brenda pak minutash…(VIDEO)

Pavarësisht se nuk paraqet ndonjë rrezik, qimet e padëshiruara janë dukuri e turpshme për shumë njerëz.

Qimet i mbulojnë zonat më të ndjeshme të trupit nga dëmet e jashtme. Prandaj, qimet e trupit janë shumë të dobishme për pjesë të caktuara të trupit.

Sidoqoftë, shumë njerëz i shohin qimet si të turpshme dhe të ‘gërditshme’, prandaj vendosin t’i heqin ato.

Femrat më së shumti ankohen për qimet e fytyrës dhe të sqetullave.

Duke pasur parasysh këto, qimet e trupit mund të hiqen edhe në shtëpi… përgjithmonë.

Përbërësit:

  • Dyllë për heqje të qimeve ose depilator
  • Pluhur Thanaka
  • Vaj Kusumba
  • Screenshot_1