Ja si të nxirrni tym duke fërkuar gishtat (video)

magjikeNëse doni vërtet t’i bëni shokët tuaj të mbeten me gojë hapur, po ju mësojmë një metodë mjaft të thjeshtë dhe interesante njëkohësisht.

Nëse do të ndiqni hapat e duhur në videon e mëposhtme, do të mund të nxirrni tym thjesht duke fërkuar gishtat e dorës me njëri-tjetrin.

Pra, me një kuti shkrepëseje mund të bëni çudira! Për më shumë, ndiqni videon: