Ja si ta pastroni organizmin me dy përbërës

Zorrët tona, me kalimin e viteve, tretin me tonelata ushqim dhe lëngje dhe gjatë këtij procesi krijojnë mbetje toksike dhe fekale që nganjëherë i mbajmë në zorrë. Këto mbetje helmojnë  gjakun tonë dhe shkaktojnë dëme të pariparueshme në organizmin tonë. Tregues i papastërtive i zorrëve mund të jetë kapsllëku, metabolizmi i çrregulluar, diabeti, mbipesha, ose humbja e tepërt në peshë, sëmundjet e veshkave dhe mëlçisë, gjendje e keqe e lëkurës, rënie e flokut e deri te kanceri, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Me konsumimin e 1-3 lugëve miell nga farat e lirit mund ta pastroni pluhurin që me vite është grumbulluar  në zorrët tuaja për vetëm tre javë. Kjo metodë shpejt e normalizon peshën trupore dhe ndihmon në shkrirjen e yndyrave. Mielli i farave të lirit mundet të absorbojë dhe të eliminojë helmet nga trupi, duke ulur njëkohësisht kolesterolin në gjak. Miellin e farave të lirit duhet konsumuar te mukoza e infektuar, te trakti i sipërm respirator, trakti  gastrointestinal, kolitisi, i thati në lukth dhe në zorrën dymbëdhjetëgishtore, sëmundjet e traktit urinar, mbipesha dhe çrregullimet e yndyrave të metabolizmit

Receta:

Në vend të kafjallit, për tre javë konsumoni këtë përzierje:

Java e parë: 1 lugë miell të farave të liri me 100 ml kefir.

Java e dytë: 2 lugë miell të farave të lirit me 100 ml kefir.

Java e tretë: 3 lugë miell të farave të lirit me 150 ml kefir.Ja si ta pastroni organizmin me dy përbërës