Ja si ta ndaloni dhimbjen e kokës pa ilaçe (VIDEO)

Sipas mjekësisë kineze çdo organ i trupit të njeriut është i pasqyruar në këmbë.

Nëse arrini që të gjeni pikën e sakt në këmbën tuaj për çdo organ trupor ju mund të ndaloni shumë sëmundje.

Në rastin konkret, nëse ju keni dhimbje të forta koke, stres dhe zemërim, atëherë ju duhet të fërkoni pjesën në mes të gishtin e madh dhe gishtin e dytë në këmbë tuaj, duke e fërkuar për disa minuta dhe do të shikoni që do të keni përmirësime të dukshmeKEMBA