Ja si ta bëni tualetin tuaj të shkëlqejë nga pastërtia me këto 2 përbërës natyral

tualetii-e1466416155584-500x300Tualeti është vedi “ideal” ku lulëzojnë bakteret dhe mikrobet. Higjena e tualetit është shumë e rëndësishme, sepse në këtë mënyrë parandaloni shfaqjen e sëmundjeve dhe viruseve të ndryshme.

Loading…
Shumica e produkteve komerciale që përdoren për të pastruar tualetin përmbajnë elemente kimike që mund të irritojnë lëkurën, mund të shkaktojnë probleme me frymëmarrjen për shkak të aromës shumë të fortë etj.

Uthulla e mollës dhe soda e bukës janë 2 përbërës natyralë acidikë që ndihmojnë në pastrimin e tualetit dhe zhdukjen e baktereve dhe viruseve. Në një shishe sprucuese hidhni një gotë uthull molle, një gotë ujë dhe 3 lugë sodë buke. Sprucojeni përbërien në objektet e tualetit dhe fërkojini me furcë.