Ja si rrëzohet prezantuesja e RTK’së në transmetim ‘live’ (Video)

Brikena Beqiri, prezantuesja e RTK-së është përballur me një situatë të pakëndshme. Deri sa po përfundonte prezantimin ‘live’ në këtë televizion ajo është rrëzuar dhe ky moment është kapur edhe nga kamerat. Ngjarjet e tilla nuk jemi mësuar t’i shohim shpesh në televizionet tona por, shpresojmë që Brikena ta ketë kaluar lehtë.