Ja si reagon ky qenush kur merr vesh se pronarja është shtatzënë (Video)

puppy-pregnant-edited-750x364

T’iu thuash fëmijëve se do të kesh edhe një tjetër fëmijë mund të jetë edhe mahnitëse por edhe e vështirë në të njëjtën kohë.

Por, çfarë kur këtë ia thoni një qenushi? Është tjetër muhabet.

Kur Stephania vendosi se “ishte koha” që t’i tregonte qenushit të saj se ishte shtatzënë dhe po priste një vajzë, qenushi e bëri reagimin më të këndshëm, transmeton Gazeta Express.

Sipas reagimit të qenit, ai duket se e “miratoi” shtatzëninë e saj – reagim i cili u përcjell me disa fjalë improvizuese.