Ja si reagojnë kalimtarët nga një e vdekur në rrugë |VIDEO

Të dalë një femër si kjo në rrugë dhe të mos frikohesh është e pamundur. Prandaj dhe reagimi i shumë prej njerëzve të cilët e kanë hasur atë në rrugë është i justifikueshëm. Një vajzë e cila është maskuar si e vdekur ka vënë në lojë mjaft kalimtarë në rrugë të cilët i ka trembur për vdekje me pamjen e saj.
shtriga