Ja si nënkryetari i bashkisë provokon vajzat në Facebook


Nënkryetari i një bashkie në veri të vendit, duket se ka kohë të lirë edhe për të bërë oferta tunduese me vajza të panjohura në rrjetet sociale.
Kjo është një nga bisedat e publikuara nga një vajzë, e cila nxjerr edhe fotot që personi, identiteti i të cilit është mbajtur sekret.

Personi enigmatik e ka provokuar duke i dërguar foto makinash dhe lekësh për ta joshur. Vajza në fjalë shkruan që nuk e kuptoi çfarë donte të thoshte me këtë. Ai përgjigjet: “Jam një biznesmen, aktualisht jam nënkryetar i një bashkie në veri. Doja të njiheshim.”
k1

k2