Ja Si Ka Kënduar Muharrem Ahmeti Në Vitin 1995… ( Video )

thumb (4)Një video e publikuar dy ditë më parë në internet, na sjell pamje të para 16 viteve të këngëtarit të njohur të muzikës tallava, Muharrem Ahmeti. Videoja e xhiruar me 17 qershor 1995, është publikuar në internet me 14 dhjetor të këtij viti, ndërsa Muharrem Ahmeti i ulur në një lokal në Ohër, këndon disa këngë në serbisht, një këngë në turqisht dhe këngën “Rrugës me gurë” në gjuhën shqipe.Shihni Muharrem Ahmetin e vitit 1995