Ja si ia nxori “të palarat” fallxhori modeles shqiptare në prani të të dashurit xheloz

Modelja shqiptare Angela Martini ka ngelur e shokuar kur fallxhori në prani të të dashurit i nxori disa detaje nga jeta e saj e kaluar.

Në njërën nga shtëpitë e saj dhe të dashurit rumun Dragosa Vulescu, kanë pasur mysafir një njeri telepatik i cili zbulonte nga fati apo nga e shkuara.

Gjatë një testi që ai i bëri Angelës, ka arritur të zbulojë shumë detaje nga jeta e saj, ku më interesanti ishte emri i të dashurit të parë të Angelas.

” Ai zbuloi emrin e dashurisë sime të parë. Ju betohem, kurrë si kam treguar askujt. Thjesht e mrekullueshme. Jam e shokuar” – ka shkruar bukuroshja shqiptare në videon ku zbulon reagimin e pabesueshëm pas gjetjes së emrit.

 fallxhor_anxhela