Ja si ia ‘lyp’ turku turistes serbe, në gjuhën angleze (VIDEO)


 

Një turk, është treguar i suksesshëm në ‘gjahun’ e tij. Ai nuk ka hequr dorë derisa e ka bërë për vete një turiste serbe, në një hotel të Turqisë, vitin e kaluar, shkruan Zëri.

Me një anglishte mjaft të dobët, ai nxori dhe dha shumë informata, në shkëmbimin e muhabetit me turisten, e cila qeshte vazhdimisht, transmeton Zëri.

Në fund, ata shkuan për ta pirë nga një. Për më shumë, nuk kemi dijeni… /Zëri/

popo