Ja si ia heq prifti lythat nga vagina një gruaje ‘si me dorë’ (Video)


Shëruesit fetarë nuk janë të panjohur për pohime të çuditshme. E një prift nga Afrika Jugore i ka çuar në një nivel më lartë këto pohime duke pretenduar se ia ka shëruar vaginën nga lythat një gruaje përmes këpucës së vet, Një video e publikuar në rrejtët sociale shfaq momentin kur prifti Zendile Andries e pyet këtë grua rreth lythave të saj para një turme njerëzish. Andries, i cili po ashtu pohon se mund ta shërojë edhe sidën përmes fuqisë së lutjeve – shihet tek e heq këpucën nga këmba dhe ia dorëzon gruas, e cila e vendos atë pranë vaginës. Më pas, ajo shihet duke u rrëzuar në tokë në mënyrë dramatike me këpucën e priftit mes këmbëve. Pas një vizite në tualet, një grua tjetër vjen dhe njofton se shoqes së saj mrekullisht iu kanë larguar lythat nga vagina.