Ja si i ushtron Nora të pasmet (Video)

Ushtrimet për shumë kë janë të mërzitshme, e disa të tjerë i kanë shumë inat pasi që duhet shumë punë dhe lodhje. Mirëpo jo edhe Nora Istrefi.

Ajo është një frekuentuese e rregullt e fitnesit dhe këtë e dëshmon edhe trupi i saj. Në këtë video prej 5 sekondave ajo shihet duke bërë “ulje dhe ngritje” të pjesës së pasme e cila deri sot ka pasur mjaftë sukses te ajo.