Ja si i fryjnë të pasmet femrat (Video+16)

693d7941-db8c-4ce7-ba12-f41c151ee40d-0_1475919129-8985744-1Një kirurg plastik, Siamak Agha, ka përfituar nga rrjetet sociale për të bërë publike mënyrën sesi bëhen operacionet te vithet e femrave. Përmes këtyre pamjeve ai tregon se si bëhen operacionet për rimodelimin e të pasmeve, duke përdorur yndyrën e trupit në pjesët që nuk janë të dëshirueshme dhe duke e shtuar në fundshpinë. Gjithashtu një mënyrë tjetër është ajo përmes injeksioneve. Ai ka publikuar fotot para dhe pas operacionit dhe dhimbjet që duhet të durojnë vajzat për të pasur vithet perfekte dhe rezultatet e dëshiruara.