Ja si i fitojnë paratë Vip-at

vi_1457349653-1599931

A

ta janë jo vetëm të famshëm por në të njëjtën kohë edhe shumë të pasur.

Marie Claire rendit disa mënyra se si VIP-at bëjnë shumë para, aq sa kanë siguruar jetën e tyre, të fëmijëve dhe nipërve e stërnipërve të tyre.

Kontratat publicitareSofia Vergara është cilësuar si aktorja më paguar e tre viteve të fundit për shkak të kontratave publicitare që ka nënshkruar vitet e fundit.

Rrjetet socialeKim Kardashian, Justin Bieber, Jay-Z etj janë personazhe publike të cilat qëndrojnë pas shumë aplikacioneve teknologjike.

RestorantetRestoranti i Justin Timberlake, apo edhe ai i Eva Longorias janë biznese që i kanë shtuar edhe më shumë të ardhurat e këtyre artistëve.

Parfume dhe kozmetikaBritney Spears, Jennifer Lopez, Mariah Carey, etj figura të showbiz-it kanë venë pasuri shumë të madhe, me linjat e tyre kozmetike që kanë rezultuar shumë të suksesshme.